Biblioteket under sommaren 2018

Ej publicerad

Öppettider

Se bibliotekets öppettider

Lån och fjärrlån

Vi kommer ha längre handläggningstid för inköpsförslag mellan 16 juli – 6 augusti. Fjärrlån av monografier är stängt mellan den 9 juli och 17 september. Artikelbeställningar kan göras under hela sommaren. Från 9 juli – 23 september är fjärrutlån till andra bibliotek och organisationer stängt pga. byte av bibliotekssystem.Kontakta oss om du har frågor om fjärrlån

Studieverkstaden

Studieverkstaden har stängt och tar inte emot handledningsbokningar 21 juni – 19 augusti.Studieverkstad

Boka handledning

Under perioden 21 juni - 19 augusti går det inte att boka handledning i informationssökning, referenshantering eller akademiskt skrivande.

Ingen tillgång till bibliotekets specialsamlingar

22 juni – 12 augusti går det inte att göra beställningar ur bibliotekets specialsamlingar.Specialsamlingar

UB Konstnärligt campus

Biblioteket på Konstnärligt campus har stängt 22 juni – 19 augusti. Under den tiden går det inte att låna eller reservera böcker som finns där. Böcker som är lånade på Konstnärligt campus återlämnas på Universitetsbiblioteket.

Tillfälligt reservationsstopp på böcker under byte av bibliotekssystem

Biblioteket arbetar med att byta till ett nytt bibliotekssystem och bytet kommer att vara färdigt i höst. På grund av detta kommer ett reservationsstopp att göras 25 juni-17 september. Det innebär att man inte kan köa på utlånade böcker under denna period. Vi ber om överseende för de problem som kan tänkas uppkomma och hoppas kunna återgå till ordinarie service så snart det nya systemet installerats.